Descobreix l’escena hardcore punk en català
Noticias / Crack Del 29

Descobreix l’escena hardcore punk en català

Redacción — hace 7 años
Fotógrafo — Archivo

“Ens fa pudor la boca!” reuneix a vint-i-dos grups del nostre territori

En molts ocasions no prenem veritable perspectiva dels moviments musicals que es viuen a casa nostra fins que ja han quedat enrera i no queden pràcticament documents que els reflexin.

Per això ara estem de sort; perque existeix “Ens fa pudor la boca!”, una iniciativa en forma de recopilatori en la que han unit esforços un grapat de segells discogràfics underground del nostre territori.

La intenció principal és documentar l’actual moment de força del hardcore punk que es fa en català. I tingueu clar que els seus responsables ho aconsegueixen amb aquest recull de vint-i-dos grups on hi trobaras formacions que t’ajudaran a entendre qué està passant i cóm està passant: Col.lapse, Afganistan Yeye’s, Crack del 29, Lagonsales, Culandra, Malestar Social, Assac!, Crim, Revés, Tralla, Vondänikens, Addenda, Interfere Dissäpte, Cop de Fona i molts altres.

Descarrega la compilació gratuïta a:

 ensfapudorlaboca.bandcamp.com

3 comentarios
  1. si senyors !!!

  2. Una gran feina que segur recordarem amb nostàlgia d’aquí uns anys. Jo ja el tinc, i us recomano que compreu el vinil, inclou també un llibret amb les lletres. Aquest disc en el futur serà de col.leccionista.

  3. Molt bona iniciativa!!!!

Lo siento, debes estar para publicar un comentario.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.