Naix el Festival Hostes de LaCasaCalba
Noticias / Òscar Briz

Naix el Festival Hostes de LaCasaCalba

Redacción — 22-02-2012
Fotografía — Archivo

Tres dies consecutius en tres espais diferents amb Arthur Caravan, O`scar Briz, Rick Treffers i Oliva Trencada entre altres

LaCasaCalba.org presenta un nou festival de tres dias de durada i en tres escenaris diferents. Hostes són, tres concerts amb tres horaris distints per a tres sessions
dobles:

Divendres 23 de març, a les 23h00: Oliva trencada + Arthur Caravan. Loco Club. 10 €. Espai i temps per al jovent de la casa. La banda mallorquina Oliva trencada presentarà, per primera vegada a València, el seu darrer àlbum, el llibre-disc "Perleta negra" (LaCasaCalba Ed., 2011). Es tracta d’un aplec de tonades folk-pop d’ambientació surrealista i sabor a sal, la de la Mediterrània. Tindran els illencs uns housemates en sintonia: els xicots d’Arthur Caravan que desplegaran el seu "Atles enharmònic", una cartografia (i una cançografia) rockera, progressiva i experimental.

Dissabte 24 de març, a les 22h00: O`scar Briz + Maderita. Teatre Micalet. 12 €.
Nit totalment acústica amb la presència d'+Òscar Briz, acompanyat per la guitarra acústica i la veu de Josep Pérez i les percussions de Víctor Traves, tornarà a xafar l’escenari del Teatre Micalet, on l’any passat recollí els guardons de Millor Disc de Pop ("L’estiu"; LaCasaCalba Ed., 2010) i Millor Cançó («Carolina dins d’un pou») dels Premis Ovidi Montllor. Molt possiblement serà l’última oportunitat de veure i escoltar a València un espectacle que ha dut arreu del territori de parla catalana. En casa compartida tindrem també Maderita, un edifici bastit pel saber fer d’un dels històrics, Julio Bustamante, i per l’empenta dels joves Ciudadano. Maderita és una agrupació folkie i el seu "Vivir para crecer" (El Volcán, 2010), una de les sorpreses discogràfiques de la temporada.

Diumenge 25 de març, a les 12h00: Ovidi Twins + Rick Treffers. Arquitécnica Ruzafa. 5 € per a adults – 3 € per a xiquets.
Traiem la son de les orelles de majors i de menuts. Matinal per a tots els públics amb la parella que més partit ha tret al nostre bagul cabareter, tot i omplint-lo amb vestits de la Nova Cançó: Ovidi Twins. A la sala d’Arquitécnica Ruzafa (aforament: 60 localitats), Ovidi Twins exposaran el seu artefacte musicoliterari "Montgòlia" (Mésdemil, Edicions del Bullent i Moixama, 2011). Després trobarà posada (en escena) Rick Treffers, holandés establit a València, líder de Mist i promotor de "Live in the living", concerts en directe al menjador de ta casa. Treffers porta entre mans el projecte "El turista optimista", visions positives sobre la vida en península.

La venda anticipada d’entrades per als concerts de Loco Club i Teatre Micalet es farà a través de clickentrada.com. Els bitllets per a Arquitécnica Ruzafa es trauran directament en taquilla.

Per tal de celebrar el naixement d'aquest nou festival i els 2000 fans de la pàgina en facebook de Mondosonoro Comunitat Valenciana, el proper dilluns 27 de febrer, farem un sorteig de 2 llibres-disc d'Oliva Trencada, "Perleta Negra". Visitan's.

Més informació: LaCasaCalba.org

Lo siento, debes estar para publicar un comentario.

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.